FacebookTwitterLinkedIn

Pentru o filmare mai sigură

Stabilizatorul compensează efectiv mișcările naturale ale brațului astfel încât toate loviturile luate să fie cât mai line și discrete. Dispozitivul ușor, compact, cu carcasă metalică și mâner din cauciuc este durabil, plăcut la atingere și poate fi, pur și simplu, depozitat într-o pungă. Pe măsură ce camera este controlată direct deasupra stabilizatorului cu o singură mână, Snoppa Go îi oferă utilizatorului mai multă libertate în timpul procesului de filmare.

Cuptorul mobil

Uuni Pro este cel mai nou cuptor de exterior de pe piaţă. Este capabil să funcţioneze cu lemn, peleţi, cărbune sau gaz. Ce e cu adevărat special la el este mobilitatea. Este primul cuptor mobil din lume. Anul acesta este al patrulea de crowdfunding, timp în care brandul Uuni a strâns peste 1.200% fonduri. Cuptorul este un real succes.

Uuni funcţionează azi în peste 60 de ţări, a primit numeroase premii, un feedback minunat de la clienţi și o grămadă de PR pozitiv din media. Toate pentru că și-a gândit foarte bine lista de priorităţi – design inovativ, ușurinţă la folosire, materiale de calitate și accesibilitate, ceea ce a dus gătitul la foc în aer liber către o audienţă cu totul nouă.

Uuni Pro are de două ori suprafaţa de gătit (45×45 cm) faţă de portabilul Uuni, ceea ce permite prepararea unor alimente cum ar fi o pizza mare de 40 cm diametru, fripturi pentru patru persoane, pește mare sau pâine. Poate pregăti alături legume, chiar și deserturi. Cu viteză și căldură de până la 900˚F/500˚C în numai 15 minute, Uuni Pro poate găti o pizza în doar 90 de secunde. Cuptorul este ușor de transportat la cele 26 de kg ale sale, astfel că mutarea din garaj pe terasă sau în portbagajul mașinii nu ar trebui să fie o problemă.

Citește și Pentru nomazi digitali

La fel de apreciată este și capacitatea acestuia de a putea fi alimentat cu mai multe tipuri de combustibil (lemn, peleţi, cărbune sau gaz), în funcţie de disponibilităţi. Sau în funcţie de cerinţele preparatului, dacă aveţi veleităţi de chef care râvnește la stele Michelin. Nu înlocuiește grătarul (deși am citit câteva cronici avizate care susţineau contrariul), dar completează cu succes o bucătărie de vară sau o staţie de gătit în grădină.