Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Gadget |
|

(Gadget) Intuitive Wireless Mood LUCIS

Cum arată lampa perfectă? Fără butoane, fără aplicaţii, fără cabluri. Doar o singură atingere pentru a-i schimba culoarea și intensitatea.
 aboneaza-te
DSC6900-copy

Adică o lampă simpatică, sustenabilă, complet intuitivă, color și al cărei suport este realizat din bambus durabil. Faceţi cunoștină cu lampa perfectă: LUCIS!

Folosind o tehnologie wireless și opţiunea Mood Light care se activează la atingere, cu un design elegant și peste 100 de ore durată de viaţă a bateriei până la următoarea încărcare, LUCIS este soluţia perfectă de iluminare și atmosferă atât în interior, cât și la plajă sau în pădure, la un picnic târziu.

În plus, pentru că inovaţia nu ar fi cu adevărat inovatoare dacă durabilitatea nu ar fi fost luată în considerare, baza și mânerul lămpii sunt realizate din bambus care aparţine speciei „Moso“, renumită pentru absorbţia de CO2 și capacitatea de producţie a O2.

Lucis Wireless Lamp™ vine echipată cu o baterie reîncărcabilă de 13.600 mAh și luminozitate de 40 W. Încărcaţi timp de 6,5 ore și veţi avea 8-100 de ore de iluminare colorată continuă, în 16 milioane de culori.

CITEȘTE ȘI Tile Up!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii