FacebookTwitterLinkedIn

Cu o experiență de peste 20 de ani în sectorul agribusiness, Gabriela Vila a ocupat anterior poziția de director național de vânzări în cadrul companiei.

Aceasta este absolventă a unui program MBA al Open University din Marea Britanie și a Academiei de Științe Economice din București, având o diplomă în Economie și Afaceri Internaționale.

„Acest nou rol reprezintă probabil cea mai mare provocare a carierei mele. Este o poziție care mă onorează, dar care vine totodată cu responsabilități importante. Din fericire, știu că am alături o echipă competitivă, alături de care am încredere că vom reuși să respectăm promisiunea ADAMA: aceea că fermierul român va primi întotdeauna soluții adecvate nevoilor sale, produse și servicii eficiente care să le simplifice activitatea și să îi ajute să se dezvolte, în ciuda contextului dificil în care ne aflăm”, a declarat Gabriela Vila.

ADAMA Agricultural Solutions este una din companiile recunoscute la nivel internațional în  industria de protecția plantelor. În prezent, compania are peste 7.000 de angajați în peste 100 de țări.