FacebookTwitterLinkedIn

„BRD – Groupe Société Générale informează investitorii că doamna Gabriela Ştefania Gavrilescu a renunţat la poziţia de Director General Adjunct al BRD – Groupe Société Générale pentru a prelua alte responsabilităţi în cadrul băncii”, se scrie în anunţul BRD de pe bursă.

Ea este unul dintre cei mai vechi oameni din subsidiara locală a grupului francez Société Générale. Gavrilescu este angajată la BRD din 1993, ca director comercial în cadrul sucursalei din Bucureşti.

Elita financiară

În 2000, este numită în funcția de Director Executiv Delegat al Direcției Mari Clienți Corporativi, unde coordonează o echipa de 60 de persoane în arii de activitate precum managementul și dezvoltarea portofoliului de clienți și afaceri, politică comercială și strategie mari clienți, finanțări structurate sau fonduri europene și Instituții Financiare Multilaterale.

În octombrie 2009, devine Director Executiv al Departamentului Mari Clienți Corporativi, iar de la începutul anului 2011 este membru în Comitetul de Direcție al BRD, coordonator al Polului Corporate Banking.

În perioada 1987 – 1993 a ocupat diverse funcții în cadrul Băncii Naționale a României, al BCR și al Băncii Comerciale Ion Țiriac (actuala UniCredit Bank).

Absolventă a Academiei de Studii Economice București – Secția Relații Economice Internaționale, în 1980, și-a dezvoltat pregătirea profesională, începând din 1991,  prin numeroase formări în cadrul Societe Generale dar și la World Bank, DC Gardner sau London Business School.