Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Gabriela Firea: Noi reguli pentru Centrul Vechi

Primăria Capitalei propune noi reguli pentru proprietarii de terase pentru a preveni răspândirea infecției cu coronavirus.
gabriela firea

Primăria Capitalei propune noi reguli pentru proprietarii de terase pentru a preveni răspândirea infecției cu coronavirus. 

Astfel, primarul capitalei Gabriela Firea propune ca terasele să fie delimitate pentru a fi asigurat pe stradă un culoar de 4 metri,  informează Mediafax. 

Mai mult, se dorește implementarea unui sistem de separare a meselor față de mesele vecine, iar acestea trebuie să se afle la o distanță de 2,5 metri de stradă. Separarea se va face cu ajutorul geamurilor din sticlă clară, montate în cadre metalice negre, sprijinite pe tălpici, fără a fi fixate în pavajul străzii și fără a depăși suprafața spațiului închiriat, conform Mediafax. 

Primăria Capitalei mai menționează că în dreptul clădirilor cu fațade degradate nu se vor putea implementa noile măsuri până când nu se reabilitează fațadele. Toate aceste constatări vor fi făcute de o comisie desemnată de primarul Gabriela Firea. 

În documentul care va fi discutat săptămâna aceasta în cadrul unei ședințe au mai fost incluse și alte propuneri legate de programul de aprovizionare, , accesul mașinilor pentru aprovizionare și interzicerea mobilierului pe terasă. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii