Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Gabriel Surdu

Mihai Gabriel Surdu.jpg
Avere: 15-17 milioane de euro Vârstă: 57 de ani Reşedinţă: Iaşi Domenii: Imobiliare şi construcţii

Cunoscut de apropiaţi ca fiind pasionat de vânătoare, Gabriel Surdu a preluat, în 2002, filiala judeţeană a Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor. Se pare chiar că omul de afaceri ieşean a cheltuit ceva bani pentru a moderniza sediul asociaţiei şi pentru a susţine activitatea organizaţiei. Recent, omul de afaceri Gabriel Surdu, care este, totodată, şi consilier local în cadrul Primăriei Iaşi, şi-a cesionat părţile sociale pe care le deţinea în cadrul firmelor Golden Gate şi Amisro Incorporation.

Dealtfel, prin Golden Gate, Surdu urma să demareze în urmă cu patru ani construcţia unei clădiri cu 18 etaje în Iaşi. Însă, de la acel anunţ fastuos făcut în 2006, clădirea de birouri a rămas la stadiul de proiect. Cunoscut ca un prosper om de afaceri, Gabriel Surdu s-a retras în ultimul an şi din grupul de firme Valgab (Valgab Construct, Valgab Trust, Valgab Company), companii care îi asigurau, potrivit declaraţiei de avere depuse de Surdu în 2009, dividende în valoare de 3,6 milioane de lei (aproape un milion de euro).

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Surdu mai deţine acţiuni în cadrul firmelor Terramold, Terramold Medical, Forest Hill Gardens, Terramold Construct, Terramold Protect, Avand şi Storage.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii