Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Gabriel Marin – 500 Miliardari Ediția 2011

Gabriel Marin 2.jpg
Nume: Gabriel Marin Avere: 20-21 de milioane de euro Varsta: 52 de ani Resedinta: București Domeniu/Companie: Distribuție și servicii IT  

Omnilogic, una dintre cele mai mari companii cu activităţi în distribuţie şi servicii de pe piaţa românească de IT, al cărei CEO este Gabriel Marin, a avut un 2010 peste media industriei, iar în 2011 pare să menţină trendul crescător al principalilor indicatori financiari. Astfel, anul trecut compania a înregistrat, potrivit datelor transmise Ministerului de Finanţe, o cifră de afaceri de peste 121 de milioane de euro, în creştere accelerată de la 72 de milioane de euro în 2009, depăşind inclusiv performanţele financiare ale anului 2008 (82 de milioane de euro). Numărul angajaţilor s-a păstrat constant, între 110 şi 120.

În ultimul an, compania a câştigat mai multe contracte cu compania de stat Societatea Naţională Radiocomunicaţii. Omnilogic va furniza routere de reţea pentru Radiocom şi va presta servicii pentru upgradarea reţelei de date – parte Backbone, Radiocom fiind unul dintre principalii furnizori de reţele şi servicii de comunicaţii electronice. Societatea se află în coordonarea Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Gabriel Marin este pasionat de baschet, dar este totodată şi fondatorul Federaţiei de Cricket din România. El este cunoscut pentru implicarea sa în proiecte de responsabilitate socială. Din 1994, omul de afaceri a înfiinţat Fundaţia Omnilogic. De atunci, peste 6.000 de copii au participat la activităţile fundaţiei, al cărei scop este găsirea unei ocupaţii celor care nu au alt loc de joacă în afară de stradă. Gabriel Marin, fost jucător profesionist de baschet, investeşte în tinerii care îi împărtăşesc pasiunea. Şi nu numai. În plus, şi echipa naţională de baschet a României este susţinută de Omnilogic.

Vezi care era averea lui Gabriel Marin în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii