Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Afaceri |
|

Gabriel Ivan, desemnat să conducă subsidiarele CHEP din România și Bulgaria

Grupul logistic CHEP, lider în servicii de furnizare a paleților reutilizabili pentru piața europeană de supply chain, anunță desemnarea lui Gabriel Ivan pe poziția de Country General Manager pentru România și Bulgaria, după trei ani de la preluarea conducerii executive a subsidiarei locale.
Gabriel Ivan

În rolul său extins, acesta va susține dezvoltarea procesului de colaborare și optimizare a pieței de supply chain din Bulgaria și creșterea subsidiarei CHEP, pentru a consolida poziția companiei pe piața regională de supply chain. Gabriel Ivan va coordona operațiunile comerciale și P&L-ul pentru România și Bulgaria, care au intrat pe piața Europei de Sud-Est în anul 2012.

„Ambele piețe au un context economic și condiții de dezvoltare similare, deci ne propunem să consolidăm poziția CHEP ca furnizor preferat de producători și retaileri la nivel regional, atunci când vorbim de managementul eficient al paleților și de operațiuni de distribuție prietenoase cu mediul. Acestea vor aduce creștere sănătoasă pentru fiecare actor din supply chain”, a declarat Gabriel Ivan.

România este una dintre piețele cu cea mai mare creștere din rețeaua europeană a grupului logistic. Subsidiara locală a raportat venituri totale de 117 milioane RON (29,5 milioane USD) la 31 decembrie 2020, menținând un avans anual de două cifre în pofida mediului economic volatil. Portofoliul companiei include peste 400 de companii locale și internaționale din sectorul FMCG românesc, care utilizează paleții CHEP pentru a reduce costurile și amprenta de carbon a lanțului de aprovizionare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii