Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Gabriel Cârlig – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Gabriel Cârlig Avere: 20 de milioane de euro Varsta: 44 de ani Resedinta: Cluj Domeniu/Companie: Industria textilă, imobiliare

Gabriel Cârlig, fondatorul producătorului clujean de textile Jolidon, jucător important pe piaţa românească de lenjerie şi costume de baie, face parte din rândul marilor antreprenori care şi-au început businessul în provincie, de unde l-au extins ulterior şi în Capitală. După ce a cucerit piaţa internă, compania din industria textilă a început şi extinderea în străinătate, în Italia, Franţa şi Ungaria.

Anii crizei l-au determinat însă pe fondatorul companiei, originar din zona Maramureşului, să iasă rapid din parteneriatele din străinătate. De anul acesta, compania mai operează doar în România. În 2010, compania Jolidon Import Export a avut o cifră de afaceri de aproape 19 milioane de euro şi o pierdere netă de peste 8 milioane de euro, după ce în 2009 producătorul clujean de textile a încheiat cu afaceri de 24 de milioane de euro (numai în România), în scădere cu peste 10% faţă de anul precedent. Gabriel Cârlig a intrat în afaceri în anii ’90, la numai 24 de ani. Are şi investiţii imobiliare şi deţine acţiuni pe piaţa de capital.

Vezi care era averea lui Gabriel Cârlig în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii