Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Imobiliare |
|

Mindspace atrage o finanțare de 72 milioane de dolari

Mindspace, operator global de spații de lucru flexibile, a atras o finanțare de 72 milioane de dolari, în vederea extinderii în Europa, Statele Unite și Israel.  
Dan & Yotam - copyright David Garb

Runda de investiții a fost condusă de Harel Insurance Investments and Financial Services Ltd., More Provident Funds, Arkin Holdings și investitorii existenți, printre care se numără: Yoav Harlap, Kobi Rogovin și Globalworth, Shalom Meckenzie.

Mindspace, fondată în 2014 de Dan Zakai și Yotam Alroy, operează în prezent 32 de locații, cu o suprafață totală de 100.000 metri pătrați, în 17 orașe din 7 țări.

Printre clienții din trecut și cei actuali se numără Microsoft, Samsung, Playtika, Taboola, Yahoo!, Expedia, GoPro și mulți alții.

Piața de spații flexibile a continuat să crească, potrivit companiei, și va atinge o cotă de piață de peste 30% până în 2030. Cota actuală de piață a spațiilor flexibile, ca parte a proprietății imobiliare comerciale, este de 5%. Potrivit unui studiu recent al CBRE, în doi ani, 43% dintre chiriași vor dedica 10-50% din portofoliu spațiilor flexibile, iar 17% dintre chiriași vor dedica mai mult de 50% din portofoliu.

„Am trecut cu succes prin numeroasele provocări aduse de pandemia de COVID. Azi, locațiile noastre sunt ocupate în proporție de aproape 100% și, această investiție, condusă de Harel Insurance and More Provident Funds, ne va ajuta să venim în întâmpinarea cererii în creștere a pieței și să deschidem noi locații în toată lumea, în parteneriat cu proprietarii de clădiri”, a declarat Dan Zakai, CEO și Co-fondator Mindspace (foto stânga).

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii