Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Furnizorul de software clujean Fortech a ajuns la 700 de ingineri IT în cele trei centre din țară

Furnizorul de software cu sediul în Cluj-Napoca Fortech, deținut de Călin Văduva, a depășit pragul de 700 de specialiști în domeniul IT și business manageri, în cele trei centre operaționale din Cluj-Napoca, Iași și Oradea.
 aboneaza-te
software shutterstock_693112105

Creșterea companiei se reflectă în cele peste 270 de proiecte implementate în ultimii ani pentru mai mult de 165 de clienți. Compania a investit în trei mari direcții: îmbunătățirea competențelor tehnice ale echipei, dezvoltarea echipei de leadership și de management și optimizarea procesului de dezvoltare și de livrare de software.

În ultimul exercițiu financiar, Fortech a înregistrat o cifră de afaceri de 23 de milioane de euro, atât datorită activității locale, cât și consolidării relațiilor cu clienții existenți și dezvoltarea de noi colaborări cu parteneri din Europa de Vest și Statele Unite.

În prezent, centrele din Iași și Oradea însumează un număr de peste 60 de angajați în fiecare locație.

Fortech oferă servicii software la comandă, acoperind întregul ciclu de viață al aplicațiilor software. Modelul de afaceri este de a dezvolta parteneriate nearshore dedicate, construind echipe pentru nevoile pe termen lung ale clienților. Compania a ajuns la peste 165 de clienți, printre care T-Systems, Swisscom, Symantec, Pfizer si Renault.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii