Cautare
, Contributor

Energie |
|

Furnizorul de energie şi gaze Restart Energy vrea să îşi majoreze veniturile cu 80% în acest an

Obiectivele furnizorului de energie și gaze Restart Energy sunt de a-și majora veniturile cu 80%, până la 220 milioane lei, şi să îşi dubleze numărul de clienţi casnici la un număr de 65.000.  
energie 12

Restart Energy, furnizor independent de energie electrică şi gaze naturale de pe piaţa locală, vrea să îşi dubleze numărul de clienţi casnici la 65.000 şi să îşi majoreze veniturile cu peste 80%, până la 220 milioane de lei.

”Restart Energy, unul dintre cei mai mari furnizori independenţi de energie electrică şi gaze naturale de pe piaţa locală, targetează că anul acesta să îşi dubleze numărul de clienţi casnici la 65.000 şi să îşi majoreze veniturile cu aproximativ 80%, până la 220 milioane de lei. Creşterea este determinată de liberalizarea pieţei de energie şi de adăugarea de noi linii de business cu valoare adăugată mai mare, precum cea de vânzare de echipamente”, a anunţat compania.

De asemenea, compania vrea că până la sfârșitul anului să ajungă la 65.000 de clienţi persoane fizice, mai mult cu 35.000 faţă de 2020 și vizează să ajungă la 7.500 de clienţi, în creştere cu 50% comparativ cu anul trecut, scrie news.ro.

Avansul numărului de clienţi, dar şi adăugarea de noi linii de business – precum vânzarea de echipamente – vor duce la o majorare semnificativă a cifrei de afaceri. Astfel, Restart Energy mizează pe venituri de 220 milioane de lei în 2021, mai mult cu 100 de milioane de lei (+83%) faţă de anul trecut”, arată compania.

Conducerea companiei are în plan că la sfârşitul lui 2021 să atingă un profit net de 24, 2 milioane de lei, comparativ cu aproximativ 13 milioane de lei (estimat) anul trecut.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii