Cautare
, Contributor

Auto |
|

Furnizorul de componente auto Federal-Mogul, noi repere pe piața românească

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul a anunțat astăzi noile materiale de asistență tehnică de la Jurid, specialistul european în sisteme de frânare, precum și o nouă abordare comercială cu privire la plăcuțele de frână Ferodo Eco-Friction.
Ferodo Eco-Friction brake pads 02

Materialele de asistență Jurid furnizează o gamă de instrumente care îi ajută pe mecanicii auto să beneficieze de gama de produse de frânare, incluzând sfaturi tehnice, ghiduri de instalare și grafice cu indicatorii de avarii.

Suportul tehnic Jurid completează gama de produse de frânare OE, furnizând soluții pentru problemele obișnuite de instalare în cazul aplicațiilor cu provleme specifice modelelor de autoturisme, cum ar fi Ford C-Max, Renault Megane, Toyota Rav4, Citroën DS4, Alfa Romeo Mito și Volkswagen Passat. Materialele de asistență tehnică permit mecanicilor să aibă acces la informații despre cum să contracareze zgomotul și vibrațiile la frâncare, să îmbunătățească eficiența frânării și să își extindă cunoștințele despre sistemele de avertizare la sistemul de frânare.

La începutul acestui sezon, Jurid a introdus o nouă linie de produse pentru a furniza clienţilor săi o selecţie cuprinzătoare de seturi de frânare gata pentru instalare, cu saboţi de frână pre-montaţi. Seturile Jurid Evo-Kit sunt proiectate pentru a economisi timpul mecanicilor auto la repararea saboţilor de frână. Aceste seturi complete îi oferă clientului tot ce are nevoie, cu un dispozitiv de reglare original (OE) şi toate accesoriile necesare pentru montare.

Jurid este parte a Federal-Mogul din 2014, în urma achiziționării diviziei Honeywell Friction Materials.

Totodată, Federal-Mogul a anunțat că și-a extins gama de plăcuțe de frână fără cupru și cu un nivel redus de cupru, Ferodo Eco-Friction. Acestea redyc dustabșa de frânare cu 10% de la 100 km/h și cu 17% de la 115 km/h.  Conținutul de cupru a fost limitat la mai muțin de 5% din greutatea totală a plăcuței, iar în următorii ani va fi redus la mai puțin de 0,5%. Federal-Mogul Motorparts introduce tehnologia sa Eco-Friction la 90% din gama Ferodo, cu o extindere la 95% până la finalul anului.

La nivel global, compania Federal-Mogul, care a numărat, în 2014, 50.000 de angajați, a avut anul trecut vânzări de 6,8 miliarde de dolari, iar cea mai mare pondere din acestea (44%) a reprezentat-o regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), fiind urmată îndeaproape de SUA, cu o pondere de 43%, în timp ce restul regiunilor au avut o pondere de 13% din vânzări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii