Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Cariere |
|

Fundația Vodafone România a investit peste 17 milioane de euro în proiecte sociale

Fundația Vodafone România a investit peste 17 milioane de euro în proiecte desfășurate cu peste 600 de organizaţii non-guvernamentale, pentru peste 600.000 de beneficiari, în cei 16 ani de existență.
fundatia vodafone

,,De la înființarea sa, în 1998, și până astăzi, Fundația a finanțat 768 de programe în beneficiul copiilor, bătrânilor, persoanelor defavorizate, persoanelor cu dizabilități și al victimelor calamităților naturale din toată țara”, declară oficialii Vodafone.

Fundația Vodafone România desfășoară, în mod curent, programe care folosesc tehnologia mobilă pentru a ajuta viața oamenilor (“Mobile for Good”), programe pentru sănătate, programe de voluntariat, programe pentru educație, programe pentru prevenirea abandonului familial și scolar, programe pentru integrarea socială a persoanelor cu dizabilități și altele. “Mobile for Good” este un program care folosește tehnologia mobilă pentru a îmbunătăți viața oamenilor.

Anul acesta, Fundația Vodafone România e extins numărul proiectelor din programul “Mobile for Good”, ajungând la 10 proiecte și a mărit bugetul alocat, până la 1.000.000 euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii