FacebookTwitterLinkedIn

Motivaţia investiţiei a fost dată de creşterea pe segmentul de fitness observată în ultimul timp, atât la noi, în fosta sală de sport, cât şi în piaţă. Prin noua sală ne dorim să creştem şi mai mult segmentul de fitness și vom continua să ne adresăm aceluiaşi public care se aşteaptă la calitatea oferită de-a lungul anilor”, a declarat, pentru Forbes România, Roxana Vișan, cea care conduce atât centrul spa, cât și sala de sport.

Odată cu noua investiție, Orhideea Sport Premium Fitness este mai spaţioasă, cumulând 1.000 de metri pătrați, beneficiază de multă lumină natură și este dotată cu saună exclusivă. Sala de sport dispune de mai multe zone dedicate mai multor forme de mişcare: zona de forţă, zona de antrenamente personale, zona TRX, zona greutăţi libere, zona cardio, studio de cycling, zona dedicată antrenamentelor de grup. De asemenea, printre clasele noi de „Group Fitness” se numără: TRX, Rebound şi Bosu.

Situată în vecinătatea centrului comercial Carrefour Orhideea, pasionații de mișcare pot opta pentru un abonament pentru o lună, la un preț de 50 de euro, sau pentru un întreg an, în schimbul a 450 de euro. La acestea se adaugă abonamentele „happy hour”  (30 euro/ lună) sau anuale 295 euro/ an, de luni până vineri: 07:00 – 16:00.

„Orhideea Sport pune la dispoziţia clienţilor şi un site dedicat pentru cumpărături, programări şi informaţii. În contul personal de pe site poţi verifica istoricul de consum oricând sau poţi face cumpărături sau programări online”, a mai spus Roxana Vișan.

Potrivit acesteia, targetul noii săli de sport este publicul activ (25+55 de ani), care are grijă de starea lui de bine, care investeşte pentru relaxare şi sănătate, care vrea servicii variate.

Noi planuri de extindere

Centrul de spa al complexului Orhideea a fost inaugurat în 2011 și măsura 3.000 de metri pătraţi în care au fost aduse sub aceeaşi umbrelă atât serviciile de wellness, cât şi cele spa. La acel moment, investiția estimată de oficialii companiei a fost de aproximativ 3,5 milioane de euro.

Citește și: Întoarcerea carierei dintr-o mișcare pentru Michael Phelps și alte planuri de viitor

Recent, și centrul spa a fost extins, iar firma nu se oprește aici: „Tocmai am finalizat extinderea Orhideea Spa. Am făcut investiţii de peste 50.000 de euro în zona de saune pentru clienţii Orhideea Spa, extinzând zona de piscină şi saune. Urmează investitii şi în extinderea centrului spa, dublând numărul de cabinete de terapii, precum şi crearea unei noi zone special amenajată pentru kinetoterapie; dorim şi creşterea serviciilor de Kinetoterapie şi RPG (Reeducare Corporală Globală). (…) Statistica ultimilor ani în ceea ce priveşte consumul şi comportamentul clientului spa ne ajuta să venim cu servicii noi, păstrând aceeaşi calitate cu care ne-am obişnuit clienţii”, a subliniat Vișan.

Roxana Vișan își dorește ca Orhideea Sport Premium Fitness să fie un reper în Bucureşti în ceea ce priveşte calitatea serviciilor şi atenţia faţă de client într-o sală de fitess, în următorii ani.