Cautare
, Editor Coordonator

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

ForbesLife |
|

Fundația Calea Victoriei găzduiește cursuri de vară în luna august

Luna August este ultima șansă de a participa la Școlile de Vară organizate de Fundația Calea Victoriei anul acesta, unde te poți bucura de cursuri de Stil, Desen, Storytelling, Fotografie, Meditație sau Scriere Creativă.
Fundația Calea Victoriei Bucuresti - Forbes

Serile lungi de vară sunt momentul ideal pentru a savura, alături de alți cursanți simpatici, dornici să se relaxeze, să învețe lucruri noi și să socializeze, un cocktail cultural.

De exemplu, poți încearca un mix de Istorie și Modă la cursul De la Art Nouveau la Art Deco. Artă, modă şi societate (21-24 august) și apoi pune în practică noutățile aflate la HOW TO BE A LADY: Exerciţii de feminitate (16-18 august).

Poți îmbina Arta de a Asculta (28 august – 1 septembrie) cu abilitățile unui bun povestitor la Şcoala de vară: Storytelling în Public Speaking (28 august-1 septembrie) sau poți face un mix and match alegând Arta Renaşterii italiene: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo (7-9 august) se potrivește de minune cu un curs practic, cum ar fi Cursul de Design interior (28 august – 1 septembrie).

Programul complet, detalii și înscrieri pe www.victoriei.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii