Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

Frontal Communication obține statutul de reseller VCE în România

business-flier.jpg
Frontal Communication, integratorul regional IT&C ce deține expertiză și know-how în integrarea de sisteme, servicii profesionale, managed services și soluții de data center, a obținut statutul de reseller VCE, liderul în infrastructura cloud convergentă.

VCE (Virtual Computing Environment Company) formată de Cisco şi EMC cu investiţii din partea VMware şi Intel, accelerează adoptarea infrastructurii convergente şi a modelelor de computing bazate pe cloud, care reduc semnificativ costurile de IT, îmbunătăţind în acelaşi timp timpul de care au nevoie clienţii pentru a lansa noi servicii şi produse către piaţă.

Soluţiile standardizate ale VCE sunt disponibile printr-o reţea extinsă de parteneri şi includ aplicaţii orizontale, oferte la nivel de domenii de activitate şi medii de dezvoltare pentru aplicaţii, permiţând clienţilor să se concentreze pe inovarea în afaceri mai degrabă decât pe integrarea, validarea şi managementul infrastructurii IT.

Frontal Communication are acum dreptul să revândă întregul portofoliu de produse VCE, precum și servicii profesionale și de suport pentru sistemele de infrastructură convergentă oferite de VCE în România.

Soluțiile Vblock Infrastructure sunt pe deplin integrate, pre-testate și validate și sunt concepute ca pachete de infrastructură „ready-to-go/ready-to-grow“, care combină soluții best-in-class de virtualizare, stocare, securitate, networking și computing, precum și tehnologii de management. Aceste platforme integrate permit companiilor să adapteze rapid infrastructura IT la cerințele de afaceri în creștere, oferind totodată posibilitatea reducerii cu 40% a costurilor de operare și management.

Platformele sunt concepute pentru a satisface și cele mai exigente cerințe pentru funcțiile critice ale companiei precum planificarea resurselor întreprinderii (ERP), managementul relației cu clienții (CRM), baze de date, mesagerie și servicii de colaborare (mail, calendar etc.), oferind o infrastructură de înaltă performanță, mereu disponibilă, care reduce timpii de service și costurile operaționale.

“În România, există un potențial uriaș pentru integratorii de sistem care sprijină clienții să facă un pas înainte pentru adoptarea infrastructurii de generație următoare, cloud-based.  Însă pentru rezultate optime clienții trebuie să colaboreze cu partenerul potrivit, care deține experiența necesară potrivită.”, a declarat Sebastian Bănică, Executive Director al Frontal Communication. "Suntem onorați că unul dintre furnizorii de top de infrastructuri convergente a ales să accelereze strategia de adopție a infrastucturii cloud-based în România cu ajutorul Frontal Communication."

Înființată în 1994, Frontal Communication este unul dintre integratorii regionali majori de sisteme și soluții IT&C,  beneficiind de expertiză și know-how în consultanță, audit, proiectare, implementare, suport, mentenanță și optimizare pentru proiecte și soluții de integrare complexe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii