Ingrediente
1 piept de pui fără os (1 kg)
2 ardei grași roșii
2 ardei grași galbeni
2 cepe roșii
2-3 linguri ulei de măsline
sare
piper
Mod de preparare
Speli pieptul de pui, îl usuci cu prosoape absorbante și îl tai cuburi mai mari. Cureţi ceapa și ardeii, le speli și le tai. Ardeii îi tai cuburi, iar ceapa în felii puţin mai grosuţe. Dar o poţi tăia și sferturi, după care să desfaci foile. Beţele de frigărui le așezi pentru 10-15 minute în apă. Introduci pe beţe bucăţi de pui, ardei și ceapă, alternând și culorile ardeilor. Când toate frigăruile sunt gata, le stropești cu ulei de măsline și le masezi ușor. Le condimentezi cu sare și piper. Le lași să se odihnească înainte să le așezi pe grătar 30 de minute.
Așezi frigăruile pe grătar și le frigi până se rumenesc, câte 1-2 minute pe fiecare parte. Le poţi servi cu sos de roșii, de iaurt cu usturoi, cu salată și orice garnitură îţi place.