Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

FrieslandCampina România are un nou director general

Compania FrieslandCampina România, care deține brandul Napolact va avea, începând cu 1 ianuarie 2016, un nou director general.
Cornel Caramizaru FrieslandCampina

Cornel Cărămizaru (40 de ani) este noul director general FrieslandCampine România. El îl înlocuiește pe Jan Willem Kivits, care a condus operațiunile companiei, în ultimii trei ani, și care a va îndeplini aceeași funcție în cadrul FrieslandCampina Rusia.

NAPOLACT INTRĂ PE SEGMENTUL BIO

„România este o piață importantă, la nivel internațional, pentru Royal FrieslandCampina. Operăm în România într-un mediu plin de provocări. Mă bucur că dispunem de o serie de atuuri, unele dintre ele chiar imbatabile, care încep să își demonstreze valoarea: o strategie bine conturată, o echipă ambițioasă, dedicată și plină de energie și un brand, Napolact, care se bucură de încrederea consumatorilor  români zi de zi. Tuturor le datorăm mulțumiri pentru ceea ce suntem astăzi. Echipa de management va continua să asigure o creștere sustenabilă pentru companie în următorii ani, în paralel cu consolidarea legăturilor cu partenerii noștri, de la fermieri, până la clienți și consumatori”, a declarat Cornel Cărămizaru.

În prezent Director de Vânzări si Trade Marketing al FrieslandCampina România, Cornel Cărămizaru s-a alăturat companiei în 2011. Cornel are mai bine de 18 ani de experiență ca manager în companii multinaționale din industria de bunuri de larg consum. El deține un MBA în Marketing și este specializat în managementul strategic și de conducere a afacerilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii