Cautare
, Staff

Bijuterii |
|

Freywille a lansat Gustav Klimt Limited Edition

La sfârșitul lunii februarie, se încheie anul comemorativ Gustav Klimt. Brandul vienez Freywille a creat o colecție limitată de bijuterii în onoarea acestui moment. Gustav Klimt Limited Edition conține cinci piese unice care vor fi reproduse doar în 999 de exemplare.
earrings_cabochon_gustav_klimt_freywille_gustav_klimt_limited_edition_0_15276043033605

Colecția este inspirată de faimosul Brussels Stoclet Fries. Fiecare bijuterie, realizată în atelierul Freywille din Viena, este însoțită de un certificat de autenticitate, atestând faptul că este parte dintr-o colecție exclusivă.

Colecția este compusă din două brățări, două coliere și o pereche de cercei.

„Pendant Helena” – Prin forma sa circulară, acest colier este simbolul designului perfect, emanând siguranță și forță. Este o bijuterie deosebită, potrivită pentru orice ocazie.

„Bordered Bangle Donna” – Această brățară, prin forma sa perfectă și prin suprafața din email atent lucrată, reprezintă o adevărată declarație de eleganță.

„Pendant Half-Moon” – Un pandantiv cu caracter, după cum l-au numit creatorii, deoarece forma particulară îi permite designului din email să strălucească pe o suprafață generoasă.

„Bracelet Manchette Aphrodite” – Denumită așa pentru frumusețea și grația zeiței din mitologia greacă, brățara este senzuală și feminină. Forma sa specială se așază armonios pe orice încheietură.

„Earrings Cabochon” – Cerceii desăvârșesc orice set de bijuterii. Forma le permite să fie asociați și cu alte piese, fiind potriviți pentru orice ocazie.

Colecția limitată se poate comanda până la sfârșitul lunii februarie 2019.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii