Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

French Revolution deschide al treilea său magazin în clădirea office THE BRIDGE 3

Forte Partners anunță închirierea unui spațiu la parterul THE BRIDGE 3 către French Revolution, companie românească specializată exclusiv în producerea de ecleru
The Bridge

ri. Spațiul de vânzare din THE BRIDGE 3 se alătură celorlalte două locații French Revolution situate lângă Ateneul Român, respectiv Piața Victoriei.

Deschiderea celui de-al treilea magazin French Revolution este un pas firesc în strategia de dezvoltare a companiei”, declară George Panaitescu, co-fondator și acționar French Revolution. „Spațiul de la parterul clădirii THE BRIDGE 3 ne oferă toate facilitățile dorite, zona este în plină dezvoltare și suntem bucuroși să putem contribui la crearea micro-universului dezvoltat de Forte Partners.”

Închirierea spațiului către French Revolution se înscrie în strategia Forte Partners de a dezvolta clădiri de birouri care pun în prim-plan angajații care lucrează în ele, printr-o atenție deosebită acordată arhitecturii, funcționalității și eficienței energetice.

Prezența French Revolution în THE BRIDGE 3 completează mixul de servicii și facilități oferite angajaților care lucrează în proiectul office”, declară Elena Tecuță, Leasing Manager Forte Partners. „În toate proiectele noastre, punem în prim-plan angajații care lucrează acolo. De aceea, fiecare clădire Forte Partners este un micro-univers, în care adresăm mai multe nevoi. Atât spațiile propriu-zise de birouri, cât și spațiile comune pentru angajați – de la spații verzi, la zonele de relaxare, cantine – sunt gândite și realizate pentru a îndeplini aceste deziderate, alături de aspecte precum calitatea aerului sau a modului în care este utilizată lumina naturală.”

Forte Partners continuă să dezvolte THE BRIDGE 3 și să se ocupe de închirierea spațiilor de birouri, după ce, în august 2018, a semnat vânzarea integrală a proiectului de birouri de 80.000 metri pătrați închiriabili către grupul Dedeman, consemnând cea mai importantă tranzacție de real estate din 2018. Prima fază a fost închiriată integral către chiriași precum BCR și IBM. A doua fază este închiriată 100% si predată chiriașilor, printre care se numără companii precum UPC, Schlumberger și Medicover. A treia fază este închiriată în proporție de 80%.

Primele două faze ale proiectului THE BRIDGE au primit certificarea LEED Platinum, iar faza a treia tinteste o clasificare LEED Gold.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii