Cautare
, Contributor

Orologerie de lux |
|

FRÉDÉRIQUE CONSTANT susține WORLD HEART FEDERATION

Brandul elvețian cu una dintre cele mai mari rate de creştere din industria orologeră Frédérique Constant, nu uită de misiunea asumată în 2013 – sprijinul acordat campaniei Hearts of Children, care îşi propune să lupte împotriva bolilor cardiace la copii şi femei.
 aboneaza-te
Frederique_Constant-FC-310WHF2P4_World_Heart_Federation_2

Anul trecut, campania a fost sprijinită din nou și de actrița și modelul Ines Sastre, Female Charity Ambassador pentru Frédérique Constant. Marca elvețiană a donat 75.000 de dolari către World Heart Federation și a lansat și patru noi modele ale colecției Ladies Automatic World Heart Federation.

GALERIE FOTO: FRÉDÉRIQUE CONSTANT

Aur roz, diamante și sidef, calibrul FC-303 sau FC-310, ambele automatice, cu câte 26 de rubine și o rezervă de funcționare de 38 de ore. Rotorul placat cu aur roz este decorat cu logo-ul World Heart Federation și poartă inscripția Hearts of Children.

Luneta fi ecărui model este pavată cu 48 de diamante, în total 0.74 carate, iar indecșii orari sunt și ei punctați cu diamante, pe un minunat cadran de culoarea vaniliei, cu logo-ul World Heart Federation plasat în centru și înconjurat de sidef.

Diametrul carcasei este de 34mm, iar cadranul afi șează ora, minutele și secundele. În plus, modelele dotate cu calibrul FC-303 afi șează și data, în dreptul orei 6.

Toate cele patru modele au capacul transparent, din cristal safi r, și sunt etanșe până la o adâncime de 60 de metri. Brățara este din oțel simplu sau placată cu aur roz.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii