Cautare
, Contributor

Orologerie de lux |
|

Frederique Constant și Gwyneth Paltrow, al treilea an de parteneriat

Marca elvețiană de ceasuri Frederique Constant și-a unit forțele pentru al treilea an consecutiv cu starul hollywoodian Gwyneth Paltrow, într-un parteneriat menit să contribuie la educația copiilor.
Frederique_Constant_Gwyneth_Paltrow_FC-310LGDHB3B4

Din 2016, Gwyneth Paltrow este Global Charity Brand Ambassador pentru Frederique Constant, iar colaborarea este în beneficiul DonorsChoose.org, o organizație fondată în anul 2000 de un profesor de istorie din Bronx.

Prin intermediul acestei fundații, profesorii solicită materialele și experiențele de care au cea mai mare nevoie pentru a-și ține cursurile, iar donatorii pot alege exact acele solicitări care îi inspiră. Din 2000, DonorsChoose.org a strâns aproape 687 de milioane de dolari pentru școlari, finanțându-se, astfel, peste un milion de proiecte educaționale, de care au beneficiat aproape 29 de milioane de elevi.

DonorsChoose.org este singura platformă de crowdfunding care verifică fiecare solicitare, livrează materialele direct în școli și realizează apoi o evaluare a impactului fiecărui proiect cu ajutorul fotografiilor și a unui raport financiar care arată cum s-a cheltuit fiecare cent.

Din 2004, Frederique Constant a donat câte 50 de dolari pentru fiecare ceas vândut din gamele feminine. Anul acesta, împreună cu Gwyneth Paltrow, brandul a organizat un eveniment major de lansare a modelului Lady’s Horological Smartwatch, la care un grup de elevi din cadrul programului DonorsChoose.com au fost invitați la acțiunea „5.000 de pași”, realizată de actriță alături de celebra antrenoare de fitness Tracy Anderson. De altfel, Frederique Constant a contribuit cu o donație de 50.000 de dolari pentru programele de sport și mișcare organizate de către DonorsChoose.org în școli.

„Mă bucură mult continuarea parteneriatului cu Frederique Constant în vederea realizării programelor noastre caritabile”, a spus Gwyneth Paltrow. „Admir la Frederique Constant stilul clasic și valorile puternice la care aderă, dar și decizia de a dărui societății o parte din succesul lor. Suntem perfect aliniați în pasiunea noastră pentru caritate.”

CITEȘTE ȘI Ceasuri frumoase și deștepte pentru doamne la fel

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii