Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Frederique Constant și Austin Healey, o poveste care crește de la ceas la ceas

Iubitorii mărcii Frederique Constant cunosc pasiunea producătorului elvețian pentru masinile clasice. Un nou model se alatură colectiei Vintage Rally pentru a o dovedi. Frederique Constant lansează Healey Chronograph Automatic.
fc ceas

Numele Frederique Constant a crescut în compania sporturilor cu motor și mai ales alături de partenerul său din lumea auto, producătorul de legendă Austin Healey. Cel mai recent model care celebrează legatura se numeste Vintage Rally Healey Chronograph și este un ceas lansat în 4 exemplare.

fc2Dedicat iubitorilor de mașini clasice, ceasurile împrumută din designul automobilelor de epocă. Cadranul aduce aminte de un vitezometru în timp ce culoarea verde preluată din identitatea Austin Healey înconjoară totalizatoarele de minute și ore ale cronografului. Ceasul e pus în funcțiune de un mecanism FC-397 cu încarcare automată și o rezerva de mers de 46 de ore. Carcasa modelelor masoara 42 mm și poate fi scufundata pana la o adancime de 50m.

Modelele Vintage Rally Healey Chronograf vor fi produse într-o ediție limitată de 2.888 de exemplare numerotate și livrate alături de o macheta Healey NOJ393 în miniatură.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii