Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Frederique Constant prezintă o ediție limitată dedicată ambarcațiunilor de epocă

Acolo unde sunt mașini și ambarcațiuni de epocă există toate șansele să fie prezentă și Frederique Constant. Marca a prezentat „Runabout Moonphase Automatic“, un ceas elegant și complicat, dedicat unuia dintre cele mai longevive concursuri de eleganță pentru bărci din SUA.
Frederique Constant

Pentru al cincilea an consecutiv, Frederique Constant este sponsorul Concursului de eleganță de pe lacul Tahoe. Și tot pentru al cincilea an consecutiv producătorul elvețian lansează o ediție limitată dedicată parteneriatului său cu Societatea istorică Riva.

Ajuns la ediția cu numărul 43, concursul de eleganță de pe lacul din statul Nevada constă într-o întâlnire a pasionaților de ambarcațiuni de epocă, produse înainte de cel de-al Doilea Război Mondial sau în perioada de imediat după. Vedetele sunt bărcile de curse denumite „runabout”, mici șalupe construite din lemn care au fost apreciate dintotdeauna pentru eleganță, dar și pentru vitezele impresionante.

Inclusiv modelul Frederique Constant poartă numele „Runabout”, la fel ca în fiecare an. Asamblat manual, Moonphase Automatic este disponibil într-o carcasă din oțel inoxidabil și una placată cu aur roz. Măsurând 40 mm în diametru, carcasa adăpostește un calibru automatic FC 365 capabil să indice ore, minute, secunde, un afișaj complet de dată și funcția de fazele lunii.

Fiecare model Runabout Moonphase Automatic este lansat într-o ediție limitată de 2.888 de piese și vine livrat într-o cutie specială de cadou alături de o replică a unei bărci de lemn.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii