Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Afaceri |
|

Frederico Monteiro va prelua funcția de director BAT al Ariei Europa Centrală și de Sud (CES)

După îndeplinirea tuturor formalităților, Monteiro va coordona de la București operațiunile pentru șapte piețe: România, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova, Cehia, Slovacia și Ungaria.
Frederico Monteiro[666]

Fred Monteiro, în prezent director regional de marketing pentru Europa și Africa de Nord (ENA), s-a alăturat BAT în Brazilia în urmă cu aproape 13 ani. În 2009 s-a mutat în Japonia, ocupând poziția de director de marketing și, ulterior, de Director General. Acesta s-a mutat apoi la Londra, unde a preluat rolul de coordonator al echipei pentru produse și inovații și apoi pe cel de director de marketing pentru produsele cu risc redus.

În februarie 2019, el a devenit Marketing Manager pentru regiunea Europa și Africa de Nord, având o contribuție esențială la dezvoltarea puternică a noii categorii de produse pe toate piețele din regiunea Europa și Africa de Nord.

Ram Addanki, în prezent director al CES, a decis să se retragă din activitate după mai bine de 27 de ani petrecuți în cadrul BAT în diferite țări.

„Ultimii ani au reprezentat o călătorie fantastică, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Sunt recunoscător că am putut contribui la transformarea companiei de-a lungul timpului, gândindu-mă mereu la consumatorii noștri și la modul în care putem răspunde mai bine nevoilor lor, reducând în același timp impactul business-ului nostru asupra sănătății”, a declarat Ram Addanki, actualul director pentru Europa Centrală și de Sud al BAT.

BAT are peste 55.000 de angajați și operează în peste 180 de țări, cu 11 milioane de puncte de vânzare și 45 de fabrici în 43 de piețe. Portofoliul strategic al companiei este alcătuit din mărcile sale globale de țigări și o gamă tot mai mare de produse cu riscuri reduse.

În România compania are peste 3.000 de angajați și creează alte 30.000 de locuri de muncă pe lanțul de distribuție și aprovizionare. De asemenea, BAT este cel mai mare contribuabil la bugetul de stat al României, cu o contribuție în anul 2020 de peste 9,6 miliarde de lei, sub formă de taxe și accize.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii