Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Freddo Delicato Nespresso: deliciul zilelor de vară

Vara rămâne un anotimp al răsfățului pentru iubitorii cafelei – fanii Nespresso o știu prea bine. Talentul și știința creatorilor de savori de la Nespresso ne dovedesc cât de mare este versatilitatea cafelei și ce savori surprinzător de... răcoroase poate ea oferi. Asta, desigur, dacă știi cum să te joci și să experimentezi cu cele mai bune sortimente de cafea.  
 aboneaza-te
Global _OL_IG_Ice2020_Static_Conversion_LinkAD_2020_2022

Cu toții tânjim după umbră, briză, licori răcoritoare. Dar de data aceasta, anotimpul cald este atipic: călătorim mai puțin, vilegiaturile au devenit imprevizibile, la fel și momentele pe care le petrecem alături de prieteni. De aceea, întâlnirea cu savori de peste mări și țări, cu prospețimea și gustul revigorant se transformă într-un eveniment încă și mai dorit acum, mai ales când maestrul de ceremonii este Nespresso. Cu o ofertă extrem de diversă de sortimente de cafea în care e imposibil să nu găsiți savoarea care să se potrivească personalității dvs., stării și anotimpului și cu un repertoriu de rețete absolut impresionant, Nespresso vă deschide o poartă spre arta marilor baristas.

Gust fructat și răcoros

În vara aceasta, ne răcorim cu notele delicate, dar vibrante și revigorante ale sortimentului Barista Creations Freddo Delicato. În contact cu răcoarea gheții, notele cafelei se vor desface în savori fructate, grație amestecului de boabe de cafea arabica din Kenya și din insula Java, Indonezia. Un alt secret al sortimentului Freddo Delicato constă în prăjirea diferențiată a boabelor; o parte au fost prăjite ușor spre mediu, pentru a da la iveală un gust acrișor, în vreme ce restul au fost prăjite mai rapid pentru a potența notele aromatice de citrice.

 

Cu trei cuburi de gheață peste care se toarnă 10ml de sirop Monin de piersică albă, 90ml de apă minerală și cafeaua extrasă espresso dintr-o capsulă Freddo Delicato veți obține rețeta-semnătură a acestui sortiment, denumită Fizzy Iced Peach. Cei care iubesc cafeaua cu lapte își pot crea foarte simplu o versiune estivală absolut delicioasă: 90gr gheață, 40ml cafea din sortimentul Freddo Delicato, 90 ml lapte rece.

Împreună cu acest sortiment, Nespresso le oferă fanilor săi un nou View Iced Kit și un set de siropuri Monin, compus din trei savori – caramel sărat, piersică albă și coacăze negre.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii