Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Franța redeschide întreprinderile, centrele comerciale, grădinițele și școlile pentru clasele mici

În Franța se redeschid întreprinderile, centrele comerciale, grădinițele, creșele și învățământul pentru clasele mici, oamenii se vor putea deplasa și între localități, dar cel mult până la 100 de km de domiciliu, informează Radio România Actualități.
franta

Aplicarea strategiei de ieșire din izolare înseamnă o mulțime de reguli puse în practică, în funcție de regiune, dar și de specificul fiecărei activități care se reia începând de astăzi în Franța, informează Radio România Actualități.

Guvernul de la Paris a lăsat o libertate destul de mare autorităților locale pentru a impune măsurile cele mai potrivite fiecărei situații în parte, mai ales că sunt orașe și comune care nu au avut nici măcar un singur caz de contaminare confirmat.

Un singur obiectiv unitar este urmărit la nivel național: această primă etapă spre revenirea la o viață normală să nu favorizeze o nouă propagare a virusului.

Pentru aceasta, așa-numitele gesturi barieră, repetate de zeci de ori pe zi, 55 de zile la rând, trebuie incluse în noul mod de viață pentru cel puțin câteva luni de-acum înainte: păstrarea distanței de cel puțin un metru față de alte persoane, dezinfectarea sistematică a spațiilor și a suprafețelor în școli, întreprinderi, birouri, magazine, în toate spațiile închise în general, obligativitatea de a purta mască în transportul în comun și în alte locuri unde aceasta va fi impusă, spălarea mâinilor cu săpun sau dezinfectarea cu gel hidroalcoolic.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii