Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Franța: Închiderea câtorva școli din cauza noilor cazuri de coronavirus

Conform planificării de la începutul anului școlar, ministrul educației Jean-Michel Blanquer, a hotărât redeschiderea pentru aproximativ 60.000 de școli. Cu toate acestea, noile cazuri de coronavirus înregistrate în ultimele zile au determinat autoritățile să decidă închiderea a 12 școli.
 aboneaza-te
coronavirus copii la scoala

„A fost o săptămână destul de bună, chiar dacă există întotdeauna unele greșeli. Peste 12 milioane de elevi s-au întors la școală, în ciuda dificultăților și a grijilor ”, a declarat vineri ministrul educației Jean-Michel Blanquer.

Ministerul Sănătății a declarat joi că a înregistrat peste 7.000 de noi infecții cu coronavirus în decurs de 24 de ore pentru a doua oară în două zile. Numărul spitalizărilor a crescut îngrijorător.

Pe lângă cele 12 școli, alte 10 au fost închise și în regiunea La Reunion, una dintre cele două insule din Caraibe administrate de Franța, tot pe temeiul răspândirii infecției cu coronavirus.

Anul școlar francez a început marți, în ciuda faptului că unii părinți și sindicatele profesorilor și-au exprimat îngrijorarea că virusul s-ar putea răspândi în rândul elevilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii