Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

Franklin Templeton a primit aprobarea acționarilor pentru continuarea administrării Fondului Proprietatea

Lansat în decembrie 2005, Fondul Proprietatea a fost creat pentru despăgubirea cetățenilor români ale căror proprietăți au fost confiscate de fostul regim comunist.
Ilinca von Derenthall

La Adunarea Generală a Acționarilor organizată astăzi, acționarii Fondului Proprietatea au aprobat termenii cheie ai unui nou mandat de administrator pentru Franklin Templeton International Services pe o perioadă de doi ani, începând cu 1 aprilie 2022.

Acesta este al unsprezecelea an de când Franklin Templeton administrează Fondul Proprietatea, mandatul inițial de administrare fiind semnat în 2010.

Comitetul Reprezentanților apreciază rezultatele obținute de Franklin Templeton în calitate de administrator al Fondului Proprietatea și eforturile sale în vederea îmbunătățirii standardelor de guvernanță corporativă, transparență și profitabilitate ale companiilor din portofoliu. Odată cu atragerea a numeroși noi investitori locali și internaționali, privați si instituționali, Fondul a contribuit semnificativ la dezvoltarea pieței de capital din România si va continua acest lucru în vederea susținerii listărilor ulterioare ale companiilor de stat românești la Bursa de Valori București”, a declarat Ilinca von Derenthall, Președinte al Comitetului Reprezentanților.

În perioada următoare va fi organizată o nouă Adunare Generală a Acționarilor, care va fi convocată în săptămânile următoare și la care acționarii vor fi chemați să voteze cu privire la condițiile detaliate ale mandatului incluse în proiectul contractului de administrare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii