FacebookTwitterLinkedIn

Frank Pörschke va prelua funcția de CEO începând cu data de 1 aprilie 2021. În prezent, acesta ocupă mai multe funcții de conducere în cadrul unor companii europene și fonduri de investiții imobiliare. Frank a ocupat în trecut diverse poziții precum cea de președinte al EMEA Markets în cadrul JLL, CEO al Eurohypo și CEO al Commerz Real. Experiența sa în domeniul imobiliar, achiziții și finanțare, împreună cu experiența vastă obținută în urma rolurilor de leadership anterioare vor contribui la creșterea susținută și o poziționare excelentă a P3 pe piața logistică europeană extrem de competitivă.

În ultimele 12 luni, P3 a înregistrat o creștere rapidă, perfectând tranzacții de peste 2 miliarde de euro reprezentând noi achiziții care au dus la creșterea suprafaței brute închiriabile (GLA) cu 48%, la peste 6,5 milioane mp. Numirea lui Pörschke este parte integrantă a planului strategic de tranziție al P3 către o nouă  etapă de creștere.

„P3 este extrem de bine poziționată pe un segment de piață deosebit de atractiv. Sunt încântat să mă alătur unei echipe de senior management excelente precum cea a P3 și să conduc compania către următoarea sa etapă de creștere”, a declarat Frank Pörschke, viitorul CEO al P3 Logistic Parks.