Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Energie |
|

Frank Hajdinjak a fost numit administrator al combinatului Chimcomplex Borzeşti

Frank Hajdinjak, fost director general al furnizorului de energie şi gaze E.ON România, şi Mihai Dan Todor au fost numiţi în Consiliul de Administraţie al combinatului chimic Chimcomplex Borzeşti, pentru un mandat de un an, informează News.ro.
Frank Hajdinjak_2015_Profile

„Societatea Chimcomplex SA Borzesti, în calitate de emitent, în conformitate cu prevederile art. 234 alin. 1 lit. g din Regulamentul ASF nr. 5/2018, vă aduce la cunoştinţă că, prin Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor din data de 30 iulie 2021, au intervenit schimbări în conducerea emitentului, şi anume, au fost revocaţi doi administratori, respectiv Colţeanu Cristian Valentin şi Staicu Dumitru Florian şi au fost numiţi doi noi administratori, în persoana lui Todor Mihai Dan şi a lui Frank Hajdinjak, membri în Consiliul de Administraţie, pentru un mandat de 1 an, înregistrări ce au fost făcute la Oficiul Registrului de pe lângă Tribunalul Bacău”, a anunţat compania, conform News.ro.

Frank Hajdinjak a venit în România în anul 2004 şi a făcut parte din echipa responsabilă cu preluarea companiei de furnizare şi distribuţie a gazelor naturale Distrigaz Nord.

Începând cu anul 2008, Frank Hajdinjak a fost numit CEO al E.ON România, companie pe care a condus-o până în 2019.

Chimcomplex este principalul producător şi furnizor de substanţe chimice vitale din regiune, specializat în polioli, clorosodice şi Oxo-Alcooli.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii