Cautare
, Contributor

Forbes.com

SportsMoney |
|

Fox a avut o audiență record cu Super Bowl 2014

superbowl.jpg
Postul american de televiziune Fox a comunicat oficial audiența pentru Super Bowl 2014. Meciul de duminică, transmis în rețeaua Fox, a atras 111,5 milioane de telespectatori, acesta fiind un nou record al meciului în Statele Unite.

 Fox a confirmat că audiența meciului, câștigat de Seattle Seahawks cu 43-8 în fața celor de la Denver Broncos, a fost mai mare decât cea înregistrată de NBC care, în 2012, a transmis partida dintre New York Giants și New England Patriots.

 Meciul de duminică a avut o audiență și mai mare decât cea din 2011, când tot Fox a transmis duelul dintre Green Bay Packers și Pittsburgh Steelers în Super Bowl.

 Trei din ultimele patru meciuri din Super Bowl au stabilit noi recorduri de audiență medie în Statele Unite, conform raportului de monitorizare al audienței întocmit de compania Nielsen.

Fox a transmis meciul și în limba spaniolă pe canalul Fox Deportes și, în premieră, pe platformele digitale Fox Sports Go și FoxSports.com. Fox Deportes a avut o audiență de 561.000 de telespectatori, cea mai mare audiență în istoria postului, iar transmisia digitală a adunat încă 528.000 de utilizatori, un alt record pentru Fox.

 În Romania, Super Bowl 2014 a fost transmis de postul Sport 1, disponibil in retelele UPC, Focus Sat și Orange TV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii