Cautare
, Contributor

Forbes.com

Auto |
|

FOTO+VIDEO: Cu ce maşini aleargă Poliţia după băieţii răi

Hyundai Elantra Poliţia Română
Un autoturism marca Hyundai Elantra a fost oferit de Țiriac Auto Direcției Generale de Poliție a Municipiului București -  Brigada Rutieră, în cadrul unui parteneriat desfășurat pe o perioadă de 6 luni. Această maşină nu este însă nici pe departe cea mai performantă din parcul auto al Poliţiei.

În primul film din seria „Bad Boys”, poliţistul  Mike Lowrey, interpretat de Will Smith,  prinde „băieţii răi” cu ajutorul unui Porsche 911 Turbo 3.6. Nu ştim dacă în Poliţia Română există un Mike Lowrey autohton, însă ştim că în dotarea sa se află un Porsche 911 Turbo, alături de alte supermaşini, pe care le puteţi vedea într-o GALERIE FOTO.

 

Ultima maşină care a intrat în dotarea Poliţiei Române nu este la fel de spectaculoasă, însă merită menţionată. Ţiriac Auto a oferit  Direcției Generale de Poliție a Municipiului București –  Brigada Rutieră, în cadrul unui parteneriat desfășurat pe o perioadă de 6 luni, un autoturism marca Hyundai Elantra 1,6l MPi, nivel de echipare Highway.

Vezi o GALERIE FOTO cu Hyundai-ul Elantra din dotarea Poliţiei Române

Autoturismul va fi folosit în municipiul București, pentru activități de prevenire a accidentelor rutiere desfășurate în cadrul campaniei “Alege viața”. Pe lângă acest suport, echipa Țiriac Auto se va implica activ în educația elevilor, dezvoltând împreună cu polițiștii de la Brigada Rutieră programe pentru acțiunile ce urmează a avea loc în școli.

“Doar printr-o campanie susținută de informare și conștientizare a cauzelor, vom reuși să prevenim accidentele. În cadrul procesului de educare a copiilor în ceea ce privește comportamentul rutier, exemplul dat de părinţi are un rol foarte important. Mai mult decât atât, fiecare dintre noi poate contribui la acest demers de susținere a siguranței în trafic”, a declarat Daniel Antor, Director General Țiriac Auto.

Hyundai Elantra este a doua mașină oferită de către Țiriac Auto în cadrul acestui parteneriat, un Ford Mondeo fiind dat din luna octombrie în folosința Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, Serviciul Rutier.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii