Cautare
, Contributor

Tech |
|

FOTO:Cum arată birourile centrului R&D Siemens de la Cluj, unde vor lucra peste 200 de specialiști

Siemens România a inaugurat recent un centru regional de cercetare și dezvoltare în Cluj-Napoca, într-una dintre clădirile Liberty Technology Park Cluj.
Centrul R&D Siemens Romania

Investiția în noul centru s-a ridicat la circa 4,5 milioane de euro. Acesta se extinde pe pe o suprafață de peste 3.000 de metri pătraț și va găzdui peste 210 specialiști ai Siemens care să se ocupe de implementarea de proiecte software globale și dezvoltare de produse. În prezent, echipa numără aproximativ 50 de angajaţi.

Clădirea în care funcționează noul centru Siemens are o istorie de peste 145 de ani. Reconversia fostei fabrici Libertatea (cum este cunoscută platforma în Cluj) a începtu în luna mai, 2013.

GALERIA FOTO: Birourile centrlui R&D Siemens de la Cluj

Centrul R&D Siemens Romania

Dezvoltatorul proiectului, Fribourg Development, diviziunea de real estate a fondului de investiții Fribourg Capital, se află aproape de finalizarea acestuia. Întreaga platformă formată din 5 clădire, nou construite sau recondiționate va găzdui în special din domeniile IT&C și Cercetare-Dezvoltare. Iar totalul investițiilor în proiectul Liberty Technology Park Cluj depășește 10 milioane de euro.

Fondul de investiții Fribourg Capital este controlat de omul de afaceri Ion Sturza. El este prezent în topul Forbes 500 Miliardari pe locul 24, cu o avere estimată la 110 milioane euro.

 

Citeste mai multe despre investia făcută de Siemens la Cluj

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii