Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

FOTO: Rolls-Royce a lansat o machetă a modelului Cullinan care costă 27.000 de dolari

Nu-i o mașină adevărată, dar nici o jucărie. Este o adevărată dovadă de măiestrie. Vorbim despre o machetă realizată la o scară 1:8 a modelului Rolls-Royce Cullinan. Dacă vreți să o cumpărați trebuie să scoateți din buzunar aproximativ 27.000 de dolari.
IMG_7492

Micul Cullinan este o replică autentică a SUV-ului de la Rolls-Royce care costă 330.000 de dolari. Fiecare detaliu a fost recreat manual și adaptat la preferințele fiecărui client. Macheta este realizată din mai mult de 1.000 de piese independente. Timpul de lucru a fost de, aproximativ, 450 de ore – ceea ce înseamnă mai mult de jumătate din timpul necesar pentru a construi un Cullinan adevărat.

Macheta are chiar și lumini exterioare funcționale. Sub capotă, există o versiune în miniatură a motorului V12 de 6,75 litri, care alimentează adevăratul Cullinan. Interiorul este magie – cu finisaje din lemn și pe alocuri cu broderii. Mașina se livrează ambalată într-o cutie de sticlă de un metru lungime.

Rolls-Royce nu a oferit un preț de vânzare pentru micul Cullinan și nici nu a răspuns solicitărilor Business Insider referitoare la prețuri, dar un purtător de cuvânt al companiei auto a declarat pentru Car and Driver, că modelul pornește de la 27.000 de dolari. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, o mașină Kia Rio costă 15.850 e dolari. Alegeți voi cum e mai bine.

Sursă: www.businessinsider.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii