Cautare
, Contributor

ForbesCars |
|

FOTO: Porsche Cayenne Platinum Edition

Porsche Cayenne Platinum Edition - echipamente
Denumirea Platinum Edition este atribuită de Porsche gamelor de vehicule exclusive, care sunt disponibile numai pentru o perioadă limitată.

Gama Cayenne cu motor cu şase cilindri include acum o seriespecială şi limitată, cu numele de Platinum Edition. Modelele Cayenne Platinum Edition și Cayenne Diesel sunt dotate cu echipamente speciale și oferă în versiunile standard multe dintre opțiunile cele mai solicitate.

GALERIE FOTO: Află mai multe despre Porsche Cayenne Platinum Edition

Cayenne Platinum Edition are o capacitate de 300 CP (220 kW). În combinație cu Tiptronic S, consumul NEDC de carburant al vehiculului este de 9,9 litri/100 km (236g/km CO2), potrivit reprezentanților producătorului auto.

Motorul V6 de trei litridisponibil în modelele Cayenne Diesel Platinum Edition, oferă o putere de 245 CP (180 kW) și un nivel de consum de combustibil de 7,2 litri la peste 100 de kilometri (189g/km CO2).Cayenne Platinum Edition costă 59.811 Euro și 60.600 Euro pentru varianta Diesel Platinum Edition (preturi fara TVA). Modelele Platinum Edition vor fi disponibile pe piațădin ianuarie 2014.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii