FacebookTwitterLinkedIn

Situat în centrul orașului București, în piața Charles de Gaulle, cu o suprafață totală de peste 1.250 de metri pătrați, noul club W se întinde pe două niveluri și pune la dispoziția clienților o zonă de fitness cu cele mai performante echipamente în domeniu, un studio de Pilates, un program variat de Yoga, o piscină, o zonă de relaxare și un nou concept de Juice Bar. Membrii W pot alege dintre cele 26 cursuri disponibile săptămânal, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire. Acestea și orele de antrenament personal sunt predate de către 20 de instructori atent selectați din echipa World Class, antrenori personali și specialiști în Yoga și Pilates, certificați la nivel internațional.

Fiind un concept exclusivist, numărul de abonamente pentru W este limitat la 600 de membri, iar aproape o sută de abonamente au fost deja vândute.

Cum arată noul club premium W

„Noul centru W Charles de Gaulle este o oază urbană holistică dedicată clienților noștri, în cadrul căreia aceștia se pot deconecta și beneficia de programe internaționale de fitness, antrenamente funcționale și clase de Yoga și Pilates, într-un cadru intim și exclusivist. Ne propunem să atragem maximum 600 de membri, astfel încât să menținem o atmosferă selectă și servicii personalizate. Intenționăm să deschidem în viitor și alte centre W, sub același concept premium”, a spus Mikael Fredholm, CEO World Class România.

Clubul este dotat cu echipamente de fitness, Pilates și accesorii de functional training de ultimă generație de la LifeFitness și Balanced Body. În plus, centrul dispune de singurele echipamente profesionale de Pilates din România și de instructori certificați internațional în utilizarea acestora.

Produsele oferite sub noul concept de Juice Bar le asigură membrilor o hidratare optimă înainte și după antrenamente și sunt furnizate de către Iconic Health by Camelia Șucu.