Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Gastronomie |
|

(FOTO) Grace Couture Cakes lansează noua colecție de torturi „Love Carousel”

Dacă anul trecut atenția s-a îndreptat către torturi extravagante, în culori puternice, anul acesta Grace Couture Cakes lansează Love Carousel, noua colecție de torturi de nuntă în tendințele anului 2018, într-o interpretare modernă.
_MG_0394

Noutățile sezonului sunt torturile ce au în decor elemente geometrice și aspect de marmură, cu un efect vizual spectaculos.

„Inspirația în zona de evenimente vine din domenii variate de lifestyle. De data aceasta, din design-ul de interior, în care am văzut începând de anul trecut revenirea influențelor art deco, cu elemente de marmură, mult auriu și bronz, precum și modele geometrice. Elegant, modern, cu linii foarte bine definite, un tort cu această inspirație are un decor cu aspect de marmură în nuanțe pastelate, detalii geometrice ieșite în relief și accente metalice, astfel încât va atrage cu siguranță atenția invitaților.”, Alina Sudriu, Fondator Grace Couture Cakes

Decorul alb sau ivoire al torturilor îmbrăcate în marțipan, cu flori naturale sau flori modelate artizanal, are în acest sezon accente prețioase din foiță de aur sau un etaj întreg al tortului în nuanțe metalice.

Decorațiunile din vârful tortului de nuntă sunt detalii care pot fi folosite creativ pentru a susține tema evenimentului. De multă vreme figurinele clasice cu „mireasa și mirele” nu mai sunt elementul de decor central al tortului, lăsând loc altor elemente, personalizate, care dezvăluie stilul mirilor, povestea lor sau pasiunile comune. Anul acesta sunt în tendințe cuvintele metalice aurii, inițialele sau mesajele speciale.

La Grace Couture Cakes, viitorii miri beneficiază de servicii de consultanță pentru alegerea decorului potrivit, precum și de o sesiune de degustare în care este selectată compoziția. Recomandare specialiștilor este ca întâlnirea de consultanță și degustare să fie stabilită cu cel puțin 2 luni înainte de data evenimentului.

Rețetele combină mousse-uri cremoase, precum cele de ciocolată belgiană, merengue de cocos, vanilie de Madagascar sau caramel, cu mousse-uri cu arome proaspete, light, de cireșe, fructe de pădure, fistic sau mango și blaturi amaretto cu migdale. Ipanema Bliss, Bacio de Vanilla si Caramel au Lait sunt noile propuneri ale atelierului Grace Couture Cakes pentru ediția 2018 a Colecției Signature.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii