Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

FOTO: Gerard Depardieu vinde o proprietate exclusivistă din Paris

hotel_gerard_depardieu_sursafotodanielfeau.jpg
Faimosul actor francez a decis să scoată la vânzare „Hôtel de Chambon”, o proprietate exclusivistă situată în arondismentul 6 din Paris. În zonă, metrul pătrat de clădire costă cel puţin 18.000 de euro.

Imobilul, construit în secolul al XIX-lea, este scos la vânzare prin intermediul lui Daniel Féau, unul dintre cei mai cunoscuţi brokeri imobiliari francezi, specializat în vânzarea de locuinţe de lux din Paris, cu o experienţă de peste jumătate de secol în domeniu şi reprezentant exclusiv al mai multor companii prestigioase de real estate.

GALERIE FOTO: Cum arată proprietatea scoasă la vânzare de Gerard Depardieu

Proprietatea, un  “hôtel particulier” (termen care defineşte proprietăţile exclusiviste de mari dimensiuni situate în zone elitiste ale oraşului), are o suprafaţă de 1.800 demetri pătraţi utili şi beneficiază de grădină şi mai multe terase. Proprietatea este compusă din “Hôtel de Chambon” şi dintr-o a doua clădire, de tip loft, o superbă operă de arhitectură şi design. Potrivit anunţului de vânzare, ansamblul a fost renovat folosindu-se materiale preţioase, la operaţiune participând artişti contemporani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii