Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

FOTO Cum va arăta primul hotel din afara Londrei al grupului Maybourne

Maybourne Hotel Group deține și administrează unele dintre cele mai luxoase și impresionante hoteluri din lume, printre care Claridge, The Connaught și The Berkeley din Londra. Acum, compania și-a adăugat în portofoliu primul hotel internațional. Este vorba de The Maybourne Beverly Hills.
 aboneaza-te
1

Brandul Maybourne înseamnă grijă pentru client, servicii de lux și atenție la detalii. Grupul și-a propus de la bun început să ofere experiențe memorabile care să reflecte spiritul fiecărui hotel. Același lucru se va întâmpla și cu hotelul din Beverly Hills.

Primul hotel din afara Londrei se află în exclusivistul Beverly Hills din Los Angeles. „Suntem încântați să avem prima noastră proprietate internațională în Beverly Hills. Ne propunem să aducem aici inspirația și energia noastră creativă, precum și standardele de calitate care au făcut ca hotelurile din Londra să meargă atât de bine și să fie atât de iubite. În același timp, nu trebuie să uităm că elementele cele mai importante ale tuturor hotelurilor noastre sunt personalul și oaspeții”, a declarat omul de afaceri și deținătorul grupului Maybourme, Paddy McKillen.

Cei care vor trece pragul hotelului din America vor simți spiritul modern care a consacrat orașul Beverly Hills. Însă întreaga ambianță va fi completată de rafinamentul britanic. Serviciile vor fi de top, la fel și propunerile și colaborările în materie de gastronomie.

Sursă: www.forbes.com

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii