Cautare
, Contributor

Telecom |
|

FOTO: Cum a arată noul sediu în care vor munci peste jumătate dintre angajații Orange România

Orange România, cel mai mare operator de telefonie mobilă din piața locală, a anunțat că își relochează peste jumătate din echipa de angajați într-un nou sediu eco.
Skanska - Green Court Bucharest (2)

Peste 1.600 de angajați ai companiei telecom lucrează, începând cu acest an, într-una dintre clădirile Green Court Bucharest, realizate de dezvoltatorul imobiliar Skanska. Operatorul telecom a închiriat aproximativ 13.700 de metri patrați, reprezentând 8 etaje din clădirea recent inaugurată, în care care vor funcționa departamentele de tehnologie, HR-Trening, Orange Services, IT, B2B, B2C Supply Chain și Customer Services.

„Noul sediu ne va ajuta să face o economie de cel puțin 8%, în special în ceea ce privește consumul de energie”, a declarat Diego Martinez Lopez, directorul financiar al Orange România.

Echipele companiei care lucrează acum în Green Court Bucharest au avut inițial sediul în Iride Business Park și în centrul din zona Giulești. Pe lângă acest sediu, Orange mai păstrează spațiul închiriat în Europe House, unde lucrează în continuare circa 600 de angajați. De asemenea, compania deține sedii mari în alte orașe din țară prcum Cluj sau Timișoara.

Orange
Vezi GALERIE FOTO cu noul sediu Orange

Green Court Bucharest este primul proiect pe piața din România al suedezilor de la Skanska. Compania face parte din Grupul Skanska, unul dintre principalii jucători mondiali în dezvoltare imobiliară și construcții. Operațiunile grupului sunt concentrate în marile zone metropolitane din Republica Cehă, Ungaria, România și Polonia. Proiectul din România a fost cumpărat la finele anului trecut pentru de 44 milioane de eurode Globalworth Real Estate Investments, companie controlată de omulde afaceri Ioannis Papalekas.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii