Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Design |
|

FOTO: Cel mai scump apartament scos vreodată la vânzare în Noua Zeelandă

„The Pacifica Super Penthouse”, situat la ultimele două etaje ale celei mai înalte clădiri rezidențiale din Noua Zeelandă, este scos la vânzare pentru suma de 24 de milioane de dolari.
 aboneaza-te
1

Turnul Pacifica urmează să fie inaugurat la sfârșitul acestui an, în Auckland. Va avea 295 de apartamente. Situat la etajele 53 și 54, Super Penthouse oferă o vedere panoramică asupra portului Waitemata din Auckland. Dacă va fi vândut la prețul cerut, această tranzacție de locuințe va fi cea mai scumpă din istoria Noii Zeelande.

Cumpărătorul are două posibilități: să-și amenajeze singur apartamentul și să-l achiziționeze la un preț mai mic sau său să-l cumpere complet utilat la prețul propus de dezvoltator.

Pentru etajul 53, planul arată cam așa: un living deschis, cu pereți din sticlă, o bucătărie opulentă, o zonă de luat masa, alături de o cramă și de o cameră special creată pentru degustări.

Ultimul etaj include spa, saună, cinci dormitoare pentru oaspeți și un dormitor principal cu geamuri din sticlă până la tavan.

Dacă vreți să-l achiziționați, trebuie să vă grăbiți, pentru că 85% din apartamentele din Pacifica Tower au fost deja vândute.

Foto: Stab Studio

Sursă: www.businessinsider.com

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii