Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Fotbalul din Anglia a fost amânat cu termen provizoriu la 3 aprilie

English Premier League, Super League feminin și Liga de fotbal au fost suspendate până pe 3 aprilie, după ce Italia, Spania și Germania au anulat meciurile de fotbalul, informează Media Expres.
Premier League

Premier League a stabilit o dată de reluare exactă, deși poate fi modificată, deoarece există clauze de penalizare în tranzacțiile de difuzare ale EPL în cazul în care sezonul este anulat, cu amenzi de ordinul sutelor de milioane de lire sterline, cluburile urmând să plătească factura, notează Media Expres.

Ca atare, liga promite că va ține meciurile, deși cu un final potențial întârziat.

CEO-ul Premier League, Richard Masters, a declarat: „Premier League, FA, EFL și WSL au convenit colectiv să amâne jocul profesional din Anglia. În urma unei reuniuni a acționarilor astăzi, s-a decis în unanimitate suspendarea Premier League cu intenția de a reveni pe 4 aprilie, sub rezerva condițiilor medicale la acea vreme.”

UEFA a luat o decizie similară de a amâna toate meciurile din Liga Campionilor, Europa League și UEFA Youth League.

UEFA urmează să discute răspunsul său în cadrul unei reuniuni video conferințe din 17 martie, fiind posibil ca Euro 2020 să fie organizat în 2021.

În SUA, NBA și NHL au fost amânate pe termen nedefinit, în timp ce XFL va fi jucat în spatele ușilor închise. Proiectul NFL este prevăzut să meargă înainte așa cum era planificat în 23-25 ​​aprilie, dar NFL Network raportează că liga discută planuri de urgență.

Anularea meciurilor și a competițiilor sportive in general afectează în cascadă companiile de producțe, televiziune și publicitate. Eurosport, DigiSport, Telekom și Look Sport sunt principalele televiziuni din România care transmit fotbal european.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii