Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Fotbalistul Robert Lewandowski (Bayern München) este noul ambasador Huawei

Robert Lewandowski, căpitanul echipei naționale de fotbal din Polonia și unul dintre cei mai buni jucători din lume, care activează la Bayern München, a devenit noul ambasador Huawei pentru Europa Centrală și de Est, Țările Baltice și Peninsula Scandinavă.
huawei_robert-lewandowski

Începând cu 12 noiembrie, Robert Lewandowski va promova atât brandul, cât și produsele Huawei: smartphone-uri, tablete și dispozitive portabile.

Sloganul „Make it Possible” oglindește realizările fotbalistului, alegerea acestuia ca ambasador al brandului Huawei venind în mod natural.

Robert Lewandowski este principalul atacant al echipei de fotbal Bayern München si căpitanul echipei naționale a Poloniei.

În sezonul 2014 – 2015 a fost desemnat cel mai bun marcator din Bundesliga, cu 17 goluri înscrise în 31 de meciuri.

Pe 22 septembrie a bătut recordul Europe’s Big Five Football Leagues, înscriind cinci goluri în mai puțin de 8 minute și 59 de secunde. Acest record îl desemnează cel mai rapid marcator din istoria fotbalului.

Huawei a fost înființată în anul 1987 și a început ca și o companie mică, având câțiva zeci de angajați. Huawei este unul din principalii furnizori globali de soluții în domeniul IT&C. Compania Huawei se află în Top 100 Inovatori Globali.

„Robert Lewandowski a luptat să își atingă mereu obiectivele. A demonstrat că, datorită pasiunii și efortului constant, succesul va veni în cele din urmă. Împlinindu-și visul din copilărie, acela de a deveni un jucător de fotbal profesionist, acesta a demonstrat că totul este posibil, lucru care se îmbină perfect cu sloganul brandului. Robert este persoana potrivită care poate reprezenta fără niciun dubiu spiritul brandului Huawei.”, a declarat Wang Yanming, Președintele Huawei pentru Europa Centrală și de Est.

VEZI AUDIENȚELE ȘI PROFILUL TELESPECTATORILOR TELEVIZIUNILOR DE SPORT (OCTOMBRIE 2015)

La rândul său, Robert Lewandowski a spus: „Sunt încântat că pot colabora cu Huawei, care întruchipează cu adevărat spiritul «Make it Possible». Cred cu tărie că această colaborare va crește mult mai mult încrederea în ceea ce privește brandul Huawei și va inspira oamenii să își realizeze propriile vise, să le facă posibile.”

Începând cu luna noiembrie, Robert Lewandowski va colabora constant cu brandul Huawei, urmând să fie implicat în numeroase activități ale acestuia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii