Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Fotbalistul Marcus Rashford (Manchester United) a fost decorat de Regina Angliei

Fotbalistul Marcus Rashford (Manchester United) a fost decorat, vineri, de Regina Elisabeta a II-a a Angliei pentru acţiunea sa împotriva sărăciei infantile pe durata pandemiei de COVID-19, informează Agerpres, conform AFP.
 aboneaza-te
marcus-rashford-manchester-united

Sub presiunea unei campanii conduse de Marcus Rashford (22 ani), decorat cu distincţia de Membru al ordinului Imperiului Britanic (MBE), guvernul condus de premierul Boris Johnson a decis în luna iunie să prelungească în cursul verii un program de acordare de mese gratuite copiilor defavorizaţi, ce fusese instituit în timpul închiderii şcolilor.

Atacantul englez Marcus Rashford a cerut guvernului britanic să continue să ajute copiii săraci să se hrănească pe parcursul verii, după ce anunţase că a strâns fondurile necesare pentru a permite asociaţiei FareShare să servească trei milioane de porţii de mâncare persoanelor defavorizate.

Rashford a lansat o primă campanie pe contul său de Twitter şi pe reţelele sociale la începutul lunii aprilie, strângând 134.000 de lire sterline (150.000 euro), sumă pe care a dus-o la 400.000 de lire (circa 450.000 euro) din veniturile proprii.

Rashford şi-a îndeplinit obiectivul de a finanţa trei milioane de porţii de mâncare până la finalul lunii iunie, în urma donaţiilor alimentare şi financiare, care au atins o valoare de 20 de milioane de lire sterline (22,3 milioane euro), conform Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii