Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Energie |
|

Fostul şef de la Transelectrica a fost condamnat definitiv cu suspendare

Fostul şef al Transelectrica, Marius Caraşol, acuzat că şi-a falsificat diploma de inginer pentru a putea ocupa funcţia de conducere, a fost condamnat definitiv cu suspendare.  
 aboneaza-te
transelectrica.jpg

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Marius Caraşol la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare pentru înşelăciune şi uz de fals, informează Agerpres.

Astfel, a fost menţinută sentinţa dată în februarie 2020 de Judecătoria Sectorului 1, Curtea de Apel Bucureşti respingând apelurile declarate de procurori şi Transelectrica.

Decizia primei instanțe 

Conform deciziei primei instanţe, Marius Caraşol trebuie să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune şi să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Comunei Clinceni sau la Postul de poliţie Clinceni, pe o perioadă de 120 de zile.

Judecătorii au respins acţiunea civilă formulată de Transelectrica SA, ca rămasă fără obiect, după ce Caraşol a achitat prejudiciul de 460.000 de lei.

Marius Caraşol a fost revocat în septembrie 2019 din funcția de preşedinte al Transelectrica, trei luni mai târziu fiind trimis în judecată pentru uz de fals şi înşelăciune. El a declarat că are diplomă de inginer obținută de la Universitătea Politehnica Bucureşti.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii