FacebookTwitterLinkedIn

Borbely a fost ministrul comunicațiilor timp de un an, între decembrie 2007 și decembrie 2008, iar rolul său în noua funcție este de a dezvolta și implementa strategia de public affairs a grupului de companii Telekom Romania, mai ales în ceea ce privește asigurarea unei comunicări transparente și constante cu instituțiile guvernamentale și autoritățile locale.

De asemenea, înainte să-și înceapă mandatul la Telekom, acesta a fost director pentru strategie și corporate affairs în cadrul Hidrolectrica, funcție pe care deținut-o în intervalul ianuarie 2015 – iunie 2017.

Citește și: Diana Iosu, manager de comunicare externă la Telekom, părăsește compania pentru o afacere proprie

În CV-ul acestuia se mai regăsesc funcțiile de Secretar de stat în Departamentul pentru Energie, funcție pe care a deținut-o în perioada martie – decembrie 2014, când el a făcut parte din echipa de listare a companiei Electrica la bursele din București și Londra. În perioada martie 2010 – mai 2012, în calitate de Secretar de stat la Ministerul Economiei și Mediului de Afaceri, a coordonat rețeaua de atașați comerciali ai României din peste 80 de țări.

Karoly Borbely este licențiat în management al Facultății de Economie din cadrul Universității Babes Bolyai din Cluj Napoca și a urmat un curs de specializare „Building Businesses in Emerging Markets” la Harvard Business School.