FacebookTwitterLinkedIn

„Tranzacția s-a realizat in contextul unei piețe imobiliare cu o lichiditate scăzută, îndeosebi pentru activele a căror valoare se ridică la câteva milioane de euro. Cumpărătorul a fost găsit prin intermediul reţelei globale a PwC”, a declarat Cristian Răvăşilă, Senior Manager, Liderul Echipei de Servicii de Restructurare a Afacerii, PwC România.

În scurt timp, Hipermarketul Oradea va fi reconvertit intr-un spațiu logistic.  În acest sens, noul proprietar a început deja demersurile de compartimentare şi închiriere, în întregime sau parţial, pentru companii interesate de producţie industrială, stocare şi distribuţie, logistică, dar şi pentru spaţii de birouri.

„Suntem încântaţi de realizarea acestei tranzacţii. Considerăm că piaţa din România oferă perspective atrăgătoare de dezvoltare pentru parcurile industriale, îndeosebi pentru parcurile logistice din vestul ţării care au acces rapid la piaţa Europei Centrale” a declarat Jonathan Diamantino, Managing Director al Western Logistics SRL.

Grupul Alf Mizzi & sons Ltd acoperă o gamă largă de segmente de afaceri, incluzând dezvoltări imobiliare, distribuție, retail, publicitate, turism, producție si mass media.

Pic SA a intrat în procedura de faliment în anul 2012 şi mai deține încă patru hipermarketuri, la Pitești, Brăila, Călăraşi şi Craiova, aflate în diverse stadii procedurale de valorificare.