FacebookTwitterLinkedIn

Fulga Dinu a preluat funcţia de Country Manager Operations al Immofinanz România şi coordonează dezvoltarea companiei pe piaţa spaţiilor de birouri şi a centrelor comerciale, înlocuindu-l pe Sorin Vișoianu.

Ea și echipa ei vor conduce operaţiunile de retail si portofoliul spaţiilor de birouri din România”, a declarat Dietmar Reindl, COO al Immofinanz.

Anterior, Fulga Dinu a deţinut funcţia de CFO al Iulius Group şi pe cea de Country Manager al Eurohypo, banca germană membră a grupului Commerzbank.

Aştept cu nerăbdare să contribui la consolidarea poziţiei de piaţa a Immofinanz în cadrul dinamic în care activăm”, a declarat Dinu.

Anul trecut, Immofinanz şi-a consolidat operaţiunile pe piaţa spaţiilor de birouri şi a celor comerciale şi a introdus mărcile internaționale ale grupului în România: myhive pentru birouri, VIVO! pentru centrele comerciale și Stop Shop pentru parcurile de retail.

Proprietăţile Immofinanz din România reprezintă aproximativ 20% din portofoliul total al companiei, inclusiv 18 investiţii finalizate cu o valoare totală de 822,8 milioane de euro.

Immofinanz și-a crescut veniturile din chiriile din România, în 2017, cu 6%, la aproape 50 de milioane de euro

Fondul de investiții austriac Immofinanz, specializat în imobiliare, a obținut, anul trecut, venituri din chiriile, în România, de 49,78 de milioane de euro, o creștere de 6%, față de anul anterior.